PRENGER

Optimale bescherming

voor in uw branche


Prenger is een merk dat zich de afgelopen jaren gespecialiseerd heeft in de productie én levering van hoogwaardige hulp- en beschermingsmiddelen. Deze producten bieden uitkomst in verschillende branches: de zorgsector, voedingsmiddelenindustrie, laboratoria, en in de cosmetische, schoonmaak & hygiëne- en veiligheidsbranche. Het leven van mensen beschermen en verbeteren; dat is wat Prenger doet. Onze missie is om optimale bescherming te bieden aan mensen die werkzaam zijn in een van bovengenoemde industrieën en aan hun cliënten. Zorgverleners, tandheelkundigen, veiligheidscoördinatoren, schoonmaakmedewerkers en laboratoria over de hele wereld gebruiken de producten uit het assortiment van Prenger.


PRENGER

Onze producten

Prenger latex onderzoekshandschoenen 5.9G

Verpakt per: 100 stuks per doosje Kleur: Wit (voorraad) Maat: S / M / L / XL Materiaal: Latex

Prenger vinyl onderzoekshandschoenen 4.5G

Verpakt per: 100 stuks per doosje Kleur: Wit (transparant) Maat: S / M / L / XL Materiaal: Vinyl

Prenger nitrile onderzoekshandschoenen 3.5G

Verpakt per: 100 stuks per doosje Kleur: Blauw (voorraad) Maat: S / M / L / XL Materiaal: Nitrile

Prenger FFP3 NR D masker voorgevormd met ventiel

Verpakt per: 20 stuks per doosje Kleur: Wit (voorraad) Maat: Onesize Materiaal: PP non-woven en Melt-blown

Prenger FFP2 masker vouwbaar

Verpakt per: 20 stuks per doosje Kleur: Wit (voorraad) Maat: Onesize Materiaal: PP non-woven en Melt-blown

Prenger FFP2 masker voorgevormd

Verpakt per: 20 stuks per doosje Kleur: Wit (voorraad) Maat: Onesize Materiaal: PP non-woven en Melt-blown

PRENGER

Leveren van

een constante kwaliteit

Prenger levert een constante kwaliteit. Dit wordt gemonitord door eigen sourcing- én kwaliteitskantoren in Shanghai en Kuala Lumpur. Prenger levert kwaliteitsproducten die voldoen aan alle Europese en internationale normen en standaarden. De afgelopen jaren heeft Prenger een enorme groei beleefd. Deze groei is gedreven door een continue geleverde hoogstaande kwaliteit van onze producten.


De specialisatie van Prenger ligt in de ontwikkeling en productie van onderzoekshandschoenen, toepasbaar voor diverse branches. De persoonlijke beschermingsmiddelen en medische hulpmiddelen die men ontwikkelt en levert zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Hygiënisch, veilig en uiteraard volledig gecertificeerd. Mede door innovatieve toeleveringen, de wereldwijde partnerfabrieken waarmee Prenger samenwerkt en geavanceerde productieplatforms, kan men snel - en in grote volumes - optimale bescherming leveren. Dat maakt Prenger voorkeursleverancier van diverse gezondheidsinstellingen, ziekenhuizen, cosmetische bedrijven, schoonmaakbedrijven en overheidsinstanties.


PRENGER

Van medische onderzoekhandschoenen tot gecertificeerde gezichtsmaskers

Van medische onderzoekhandschoenen tot gecertificeerde gezichtsmaskers: Prenger kan voorzien in elke vraag. We denken graag mee in oplossingen die de beste bescherming bieden voor de klant of eindgebruiker. De allerhoogste kwaliteit bieden, dat is waar Prenger zich dag in, dag uit mee bezig houdt. Deze kwaliteit houden we op een duurzame manier hoog, met een zeer efficiënt productieproces. Duurzaamheid en kwaliteit gaan bij Prenger hand in hand. Tijdens alle bedrijfsprocessen wordt bijvoorbeeld het verbruik van water gereduceerd, chemische stoffen verminderd en een efficiënte wijze van verpakken gehanteerd. Zo zorgt Prenger voor de professional van nu, met de gedachte aan een betere wereld voor morgen. 

Heeft u vragen? Denise helpt u graag!

We komen graag in contact! Om ons te bereiken, vult u het formulier op de contactpagina in of neemt u rechtstreeks contact met ons op via mail of telefoon met de onderstaande contactgegevens.

Bel ons

(+31) 70 20 40 440

Mail ons

info@alpha-p.com

PRENGER

We waarborgen

veiligheid en gezondheid

Natuurlijk waarborgen wij met onze producten veiligheid en gezondheid, maar dragen door innovatieve oplossingen ook bij aan meer comfort tijdens de werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gezichtsmaskers die perfect aansluiten en tegelijkertijd geen ongemak veroorzaken, omdat ze prettig aanvoelen en niet in de huid snijden. Ook handschoenen die voorzien zijn van een hoge vingergevoeligheid, eenvoudig aan en uit te doen zijn en voorzien zijn van een ontzettend stevige en sterke kwaliteit behoren tot ons innovatieve assortiment.