Zorg

Met onze innovatieve

producten helpen we

het leven beter te maken.

ZORG

Producten om het leven

beter te maken


Met onze innovatieve producten helpen we het leven beter te maken. Hygiëne en verzorgdheid zijn zeer belangrijke pijlers binnen de zorg. Alpha-P heeft de producten in haar productportfolio om zowel zorgprofessionals als patiënten de meest optimale vormen van bescherming aan te bieden. Onze producten voldoen aan alle kwaliteitsnormen én voldoen aan de behoeften van zorgprofessionals. De producten van Alpha-P afgestemd op het verhogen van prestaties en comfort, mede dankzij onze drijvende krachten op het gebied van innovatie.

ZORG

Onze producten

Prenger 20 µl universele filtertips steriel

Verpakt per: 96 filtertips per rack Kleur: Transparant (tips) Maat: 20 µl Materiaal: PE

Prenger 1.250 µl universele filtertips steriel

Verpakt per: 96 filtertips per rack Kleur: Transparant (tips) Maat: 1.250 µl Materiaal: PE

Prenger 1.000 µl universele filtertips steriel

Verpakt per: 96 filtertips per rack Kleur: Transparant (tips) Maat: 1.000 µl Materiaal: PE

Prenger 200 µl universele filtertips steriel

Verpakt per: 96 filtertips per rack Kleur: Transparant (tips) Maat: 200 µl Materiaal: PE

Prenger 100 µl universele filtertips steriel

Verpakt per: 96 filtertips per rack Kleur: Transparant (tips) Maat: 100 µl Materiaal: PE

Prenger 50 µl universele filtertips steriel

Verpakt per: 96 filtertips per rack Kleur: Transparant (tips) Maat: 50 µl Materiaal: PE

PRODUCTEN

De cruciale rol van disposable beschermingsmiddelen.

Persoonlijke hygiëne en bescherming zijn van essentieel belang binnen de zorgsector. Kwalitatieve en innovatieve producten dragen bij aan een veiligere en gezondere werkomgeving. De producten en merken die Alpha-P aanbiedt spelen hierin een cruciale rol. De hygiënische persoonlijke beschermingsmiddelen voor eenmalig gebruik, speciaal ontwikkeld voor de zorgsector, tref je op deze pagina.


Voor alle werkzaamheden binnen de zorg, ieder proces of hygiëne-eis vinden wij een gerichte oplossing samen met onze partners. Alpha-P levert verschillende disposable beschermingsmiddelen van de beste kwaliteit.  Alle producten die Alpha-P levert en beschikbaar stelt voldoen aan Europese en internationale richtlijnen.

BRANCHES

Kwaliteitseisen

binnen de zorgsector

Alle zorginstellingen moeten zorg leveren die voldoet aan bepaalde kwaliteitseisen. Hieronder valt ook het gebruik van medische beschermingsmiddelen, zoals gezichtsmaskers en onderzoekhandschoenen. De producten die Alpha-P aanbiedt worden veelvoudig gebruikt in de zorg. Een goed kwalitatief beschermingsmiddel is dus belangrijk voor intensief gebruik. Alpha-P stimuleert de verbetering van de kwaliteit van producten die we aanbieden, onder meer door de doorontwikkeling van kwaliteitsproducten te bevorderen samen met partners en merken waarmee we samenwerken. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door internationale kwaliteitskantoren, gebruikerservaringen van eindgebruikers in herziening te nemen en vast te houden aan internationale en Europese richtlijnen.

Heeft u vragen? Denise helpt u graag verder!

We komen graag in contact! Om ons te bereiken, vult u het formulier op de contactpagina in of neemt u rechtstreeks contact met ons op via mail of telefoon met de onderstaande contactgegevens.

INDUSTRIES

Bewustzijn van

duurzame oplossingen

Naast kwaliteit speelt ook duurzaamheid een belangrijke rol in het maken van de keuze voor een product. De merken die Alpha-P voert hebben naast kwaliteit ook duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Binnen de branche van zorgaanbieders maken wij onze partners bewust van het belang van verduurzaming. Dit doen wij bijvoorbeeld door hen op de hoogte te stellen van nieuwe maatregelen die wij treffen om te verduurzamen, denk hierbij aan efficiënte verpakkingen en een meer duurzame manier van transport. Ook ondersteunen wij zorginstellingen met kennisuitwisseling, waaronder goede voorbeelden van duurzame zorgoplossingen.

BRANCHES

Zorg

Voedingsmiddelen

Schoonmaak & hygiëne
Laboratorium

Veiligheid

Cosmetica
De nitrile handschoen, wat moet je weten?