Laboratorium

Met onze innovatieve

producten helpen we

het leven beter te maken.

LABORATORIUM

Ontwikkeld vanuit een

efficiënt en beschermend oogpunt


Bij het verwerken van diverse laboratorium processen is de veiligheid van groot belang. Zowel die van laboranten zelf als van de processen in het laboratorium. Het beschermen van de handen, ogen en mond is cruciaal om de veiligheid en gezondheid te waarborgen. Alpha-P biedt de producten om zowel de processen als laboranten de gewenste bescherming te bieden. Onze oplossingen zijn ontwikkeld vanuit een efficiënt oogpunt en voorzien van de allerhoogste kwaliteit.

LABORATORIUM

Onze producten

Prenger 20 µl universele filtertips steriel

Verpakt per: 96 filtertips per rack Kleur: Transparant (tips) Maat: 20 µl Materiaal: PE

Prenger 1.250 µl universele filtertips steriel

Verpakt per: 96 filtertips per rack Kleur: Transparant (tips) Maat: 1.250 µl Materiaal: PE

Prenger 1.000 µl universele filtertips steriel

Verpakt per: 96 filtertips per rack Kleur: Transparant (tips) Maat: 1.000 µl Materiaal: PE

Prenger 200 µl universele filtertips steriel

Verpakt per: 96 filtertips per rack Kleur: Transparant (tips) Maat: 200 µl Materiaal: PE

Prenger 100 µl universele filtertips steriel

Verpakt per: 96 filtertips per rack Kleur: Transparant (tips) Maat: 100 µl Materiaal: PE

Prenger 50 µl universele filtertips steriel

Verpakt per: 96 filtertips per rack Kleur: Transparant (tips) Maat: 50 µl Materiaal: PE

BRANCHES

Een fundamentele rol voor beschermingsmiddelen

Betrouwbare en kwalitatief hoge disposables spelen een belangrijke rol in verscheidene processen in het laboratorium. Hetzelfde geldt voor de precessie mogelijkheden. Onze producten zijn daarom ontworpen vanuit een efficiënt perspectief. Praktisch, van de hoogste kwaliteit en bestand tegen gevaren van diverse schadelijke stoffen. Daarnaast zijn bij het ontwikkelen van filtertips, die helpen om betrouwbaar en hygiënisch onderzoek te kunnen doen, en alle beschermingsmiddelen de meest strikte veiligheidsvoorschriften in acht genomen.

BRANCHES

Een ruim assortiment van

toonaangevende producten

Een sector waar de kwaliteit strikt wordt genomen is de laboratoria branche. Een goed functionerend kwaliteitsbeleid is essentieel voor het verlenen van goede, betrouwbare producten en diensten. Dit is niet alleen essentieel voor onze klant, maar ook voor onze partners en eindgebruikers. Door een ruim assortiment aan te bieden van toonaangevende merken is er de kennis en kwaliteit om de branche laboratoria uitermate goed te voorzien van producten en oplossingen. Alpha-P borgt deze kwaliteit door deel te nemen aan externe kwaliteitsbeoordelingsprogramma’s van de producten die worden aangeboden. Het continue bevorderen van de deskundigheid en de competentie van onze partners en merken draagt bij aan een hoge kwaliteit van de producten.

Heeft u vragen? Denise helpt u graag verder!

We komen graag in contact! Om ons te bereiken, vult u het formulier op de contactpagina in of neemt u rechtstreeks contact met ons op via mail of telefoon met de onderstaande contactgegevens.

BRANCHES

Een actieve rol

in verduurzaming

Als organisatie spelen wij een actieve rol ten aanzien van de duurzame ontwikkeling van producten en processen. We handelen met respect voor het milieu door de manier waarop we verpakken te herzien, hergebruik van materialen te toetsen en toe te passen en schonere manieren van transport te verwezenlijken. Hierdoor zijn de productieprocessen van de merken die wij voeren geoptimaliseerd. Het gebruik van chemische middelen is daardoor tot een minimum gebracht, het verbruik van water is gereduceerd en we dragen bij aan een vermindering van de CO2 voetafdruk. Alpha-P beschermt hiermee de professional van nu én de wereld van morgen.

BRANCHES

Zorg

Voedingsmiddelen

Schoonmaak & hygiëne
Laboratorium

Veiligheid

Cosmetica
De nitrile handschoen, wat moet je weten?