Veiligheid

Met onze innovatieve

producten helpen we

het leven beter te maken.

VEILIGHEID

Veiligheid en gezondheid;

een belangrijk element


Veiligheid en gezondheid zijn een steeds belangrijker onderdeel binnen de hedendaagse samenleving. Alpha-P draagt hieraan bij door een specialistisch aanbod in disposable beschermingsmiddelen aan te bieden van internationaal toonaangevende merken. Het assortiment voorziet in oplossingen van hoge kwaliteit voor dagelijkse gebruik, zoals gecertificeerde adembescherming die voorzien is van een hoog comfort en een ruim assortiment onderzoekshandschoenen die stevig en sterk zijn en eenvoudig aan en uit te trekken. Niet alleen zijn de producten ontwikkeld om bij te dragen aan comfortabele, en veilige arbeidsomstandigheden. Ook voldoen de producten aan alle strikte Europese en internationale richtlijnen.

VEILIGHEID

Onze producten

Prenger latex onderzoekshandschoenen 5.9G

Verpakt per: 100 stuks per doosje Kleur: Wit (voorraad) Maat: S / M / L / XL Materiaal: Latex

Prenger vinyl onderzoekshandschoenen 4.5G

Verpakt per: 100 stuks per doosje Kleur: Wit (transparant) Maat: S / M / L / XL Materiaal: Vinyl

Prenger nitrile onderzoekshandschoenen 3.5G

Verpakt per: 100 stuks per doosje Kleur: Blauw (voorraad) Maat: S / M / L / XL Materiaal: Nitrile

Prenger FFP3 NR D masker voorgevormd met ventiel

Verpakt per: 20 stuks per doosje Kleur: Wit (voorraad) Maat: Onesize Materiaal: PP non-woven en Melt-blown

Prenger FFP2 masker vouwbaar

Verpakt per: 20 stuks per doosje Kleur: Wit (voorraad) Maat: Onesize Materiaal: PP non-woven en Melt-blown

Prenger FFP2 masker voorgevormd

Verpakt per: 20 stuks per doosje Kleur: Wit (voorraad) Maat: Onesize Materiaal: PP non-woven en Melt-blown

VEILIGHEID

Een veilige werkomgeving,

nu en morgen

Alpha-P is een gespecialiseerde groothandel op het gebied van disposable beschermingsmiddelen. In alles wat wij doen staat veiligheid en bescherming voorop, “for people and planet”, zowel repressief als preventief. Wij zijn onafhankelijk van leveranciers en merken en hebben veel expertise met betrekking tot disposable beschermingsmiddelen. Daardoor zijn de klant en eindgebruiker verzekerd van het beste product en oplossing. Binnen de branche veiligheid is dit een zeer belangrijke pijler. Veilige producten van hoge kwaliteit zijn onmisbaar binnen deze branche. Voldoende persoonlijke veiligheid en de juiste producten dragen bij aan een veilige werkplek. 

BRANCHES

Alles op het gebied

van veilig werken

Iedere dag zetten veiligheidsprofessionals zich in om de werkomgeving nog veiliger te maken. Alpha-P heeft een ruim aanbod in gecertificeerde en ergonomische producten die bijdragen aan veiligheid op de werkvloer. Door in gesprek te gaan met onder andere veiligheidsdeskundigen, preventiemedewerkers, inspecteurs en beleidsmakers weet Alpha-P hoe zij hier met hun assortiment aan bij kunnen dragen. Zo zijn er geselecteerde partners die aan strenge eisen voldoen met hun producten voor in specifieke branches. Denk hierbij aan kwaliteitsnormen, de weerstand van bepaalde vloeistoffen en de filtering van lucht in een industriële omgeving. Alpha-P ondersteunt haar klanten en eindgebruikers door kennis op het gebied van veilig werken verder te ontwikkelen én te delen.

Heeft u vragen? Denise helpt u graag verder!

We komen graag in contact! Om ons te bereiken, vult u het formulier op de contactpagina in of neemt u rechtstreeks contact met ons op via mail of telefoon met de onderstaande contactgegevens.

VEILIGHEID

Veiligheid en duurzaamheid

gaan hand in hand

Naast een veilige en gezonde werkomgeving zijn duurzame processen de overgang naar een bedrijf voor de toekomst. Ook Alpha-P en de merken die het voert zijn zich hiervan bewust. Binnen Alpha-P is het aanpassen en optimaliseren van de producten en processen naar aanleiding van wensen uit de markt en regelgeving door diverse overheden een continu proces. Hierbij staat“protecting people”, het verduurzamen van de producten die worden gevoerd en het beperken van de negatieve gevolgen voor het milieu centraal. Samen met experts binnen de veiligheidsbranche wordt er gekeken naar duurzame oplossingen voor producten, hergebruik en/of circulair gebruik van de producten en het optimaliseren van transportmogelijkheden.


Alpha-P stimuleert hun partners in het ontwikkelen van duurzame en innovatieve oplossingen. Samen met onze klanten en ketenpartners streven we naar verdere verbetering. Zo focussen we ons dagelijks op het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk. Bijvoorbeeld door het energieverbruik en afval te beperken, hergebruik van materialen en de mogelijkheid voor vervangende grondstoffen te bekijken. Circulariteit in grondstoffen en materialen vormen dan ook een integraal onderdeel binnen de toekomstvisie van Alpha-P.

BRANCHES

Zorg

Voedingsmiddelen

Schoonmaak & hygiëne
Laboratorium

Veiligheid

Cosmetica
De nitrile handschoen, wat moet je weten?