Schoonmaak & hygiëne

Met onze innovatieve

producten helpen we

het leven beter te maken.

SCHOONMAAK & HYGIËNE

Bescherming voor

de schoonmaak professional


Veiligheid, bescherming en hygiëne vormen de basis voor een goed en verantwoord schoonmaakproces. De producten van Alpha-P bieden de juiste bescherming voor de schoonmaakprofessional. Gedurende de diverse processen van het schoonmaken, komen handen met enige regelmaat in contact met reinigingsmiddelen. Deze middelen bevatten vaak schadelijke stoffen die de huid kunnen aantasten op de langere termijn. Ook het beschermen van de ogen en luchtwegen moet daarbij niet worden vergeten. De producten van Alpha-P bieden hiervoor de benodigde bescherming, met de bijbehorende gewenste efficiëntie. Op deze wijze beschermen wij de schoonmaakprofessional tegen hardnekkige en chemische stoffen, op een comfortabele manier.

SCHOONMAAK & HYGIËNE

Onze producten

Prenger latex onderzoekshandschoenen 5.9G

Verpakt per: 100 stuks per doosje Kleur: Wit (voorraad) Maat: S / M / L / XL Materiaal: Latex

Prenger vinyl onderzoekshandschoenen 4.5G

Verpakt per: 100 stuks per doosje Kleur: Wit (transparant) Maat: S / M / L / XL Materiaal: Vinyl

Prenger nitrile onderzoekshandschoenen 3.5G

Verpakt per: 100 stuks per doosje Kleur: Blauw (voorraad) Maat: S / M / L / XL Materiaal: Nitrile

Prenger FFP3 NR D masker voorgevormd met ventiel

Verpakt per: 20 stuks per doosje Kleur: Wit (voorraad) Maat: Onesize Materiaal: PP non-woven en Melt-blown

Prenger FFP2 masker vouwbaar

Verpakt per: 20 stuks per doosje Kleur: Wit (voorraad) Maat: Onesize Materiaal: PP non-woven en Melt-blown

Prenger FFP2 masker voorgevormd

Verpakt per: 20 stuks per doosje Kleur: Wit (voorraad) Maat: Onesize Materiaal: PP non-woven en Melt-blown

BRANCHES

De oplossingen van Alpha-P beschermen

de schoonmaakprofessional

De oplossingen van Alpha-P beschermen de schoonmaakprofessional niet alleen tegen hardnekkige reinigingsmiddelen. Onze producten bieden namelijk ook bescherming tegen de overdracht van bacteriën, virussen en andere menselijke stoffen. Het beschermen en verbeteren van het leven van mensen, staat bij Alpha-P op nummer één. Onze beschermingsoplossingen zijn daarvoor van de allerhoogste kwaliteit. De gehanteerde kwaliteitseisen dragen zorg voor de meest optimale bescherming van professionals in elke branche. Zij die op cruciale momenten in contact komen met diverse risicodragende vloeistoffen, kunnen vertrouwen op de oplossingen van Alpha-P.

BRANCHES

Bescherming

met oog voor comfort

Dankzij de jarenlange ervaringen in de diverse branches, weet Alpha-P als geen ander de kwaliteit te waarborgen. Deze kwaliteit draagt zorg voor de bescherming van de professional en verhoogt de mate van comfort tijdens het uitvoeren van werkzaamheden. Beschermingsmiddelen zijn van onschatbare waarde voor de schoonmaakprofessional. Het beschermt hen vandaag tegen diverse chemische stoffen én tegen hardnekkige stoffen die op lange termijn nadelige gezondheidsschade kunnen veroorzaken. Dagelijks stellen schoonmaakprofessionals zich bloot aan diverse mogelijke complicaties en risico’s.

Heeft u vragen? Denise helpt u graag verder!

We komen graag in contact! Om ons te bereiken, vult u het formulier op de contactpagina in of neemt u rechtstreeks contact met ons op via mail of telefoon met de onderstaande contactgegevens.

BRANCHES

Wij zorgen voor de professional van nu

én de wereld van morgen.

De producten van Alpha-P bieden hier een oplossing voor en beschermen hen tegen mogelijke toekomstige kwalen. Deze oplossingen zijn als het ware de beschermende schil voor de professional, op de momenten dat zij die nodig hebben. Gedurende het gehele productieproces van de merken welke Alpha-P voert, is rekening gehouden met het geldende duurzaamheidsprincipe. Alpha-P beschermt de professional van nu, maar ook de wereld van morgen. Het terugbrengen van het gebruik van chemicaliën en het reduceren van water tijdens het productieproces zijn daarin twee belangrijke pijlers. Daarnaast vermindert Alpha-P de CO2 voetafdruk door op een efficiënte wijze om te gaan met verpakkingsmiddelen en worden de producten op een adequate manier vervoerd. Op deze wijze zorgen wij voor de professional van nu én de wereld van morgen.

BRANCHES

Zorg

Voedingsmiddelen

Schoonmaak & hygiëne
Laboratorium

Veiligheid

Cosmetica
De nitrile handschoen, wat moet je weten?