Voedingsmiddelen

Met onze innovatieve

producten helpen we

het leven beter te maken.

VOEDINGSMIDDELEN

Kwaliteit

staat centraal


Bij het verwerken van voedsel staat hygiëne natuurlijk hoog in het vaandel. De warenwet kent dan ook zeer strenge eisen, welke gesteld worden aan het verwerken van voedingsmiddelen. Voedselveiligheid omhelst wat er van A tot Z nodig is om de consument gezond en veilig voedsel voor te kunnen zetten en te voorkomen dat zij er op de lange of korte termijn ziek van worden. De strenge eisen zijn dus nodig om de veiligheid van de consumenten te kunnen waarborgen. Wanneer het gaat over voedselveiligheid kan dan ook niet van de kwaliteit worden afgeweken.


VOEDINGSMIDDELEN

Onze producten

Prenger latex onderzoekshandschoenen 5.9G

Verpakt per: 100 stuks per doosje Kleur: Wit (voorraad) Maat: S / M / L / XL Materiaal: Latex

Prenger vinyl onderzoekshandschoenen 4.5G

Verpakt per: 100 stuks per doosje Kleur: Wit (transparant) Maat: S / M / L / XL Materiaal: Vinyl

Prenger nitrile onderzoekshandschoenen 3.5G

Verpakt per: 100 stuks per doosje Kleur: Blauw (voorraad) Maat: S / M / L / XL Materiaal: Nitrile

Prenger FFP3 NR D masker voorgevormd met ventiel

Verpakt per: 20 stuks per doosje Kleur: Wit (voorraad) Maat: Onesize Materiaal: PP non-woven en Melt-blown

Prenger FFP2 masker vouwbaar

Verpakt per: 20 stuks per doosje Kleur: Wit (voorraad) Maat: Onesize Materiaal: PP non-woven en Melt-blown

Prenger FFP2 masker voorgevormd

Verpakt per: 20 stuks per doosje Kleur: Wit (voorraad) Maat: Onesize Materiaal: PP non-woven en Melt-blown

BRANCHES

Duurzaamheid, kwaliteit en veiligheid

Alle producten welke Alpha-P aanbiedt, voldoen dan ook aan de strengste kwaliteitsnormen. Onze oplossingen zijn bij uitstek geschikt voor de verwerking van voedsel. Zo zijn onze handschoenen voedselveilig, voorzien van een hoog draagcomfort en zijn ze gemakkelijk aan- en uit te trekken. Onze mondmaskers bieden de hoogste bescherming terwijl er niet wordt ingeleverd op comfort wanneer men deze draagt. Alle voedingsbeschermingsmiddelen welke Alpha-P aanbiedt zijn ontwikkeld volgens ons duurzaamheidsprincipe. In elk bedrijfsproces van de producten vanuit het product portofolio van Alpha-P wordt getracht het milieu zo min mogelijk te belasten. De merken waar Alpha-P mee werkt hanteren deze duurzame principes. Zij reduceren het gebruik van water en schadelijke chemische stoffen tijdens de productie. Ook dragen zij zorg voor het verlagen van de CO2 voetafdruk, met onder andere een efficiëntere verpakkingsmethode. Op deze wijze draagt Alpha-P zorg voor de professional van vandaag en voor de wereld van morgen.

BRANCHES

Handschoenen voor

de voedselverwerkende professional

Disposable handschoenen zijn van cruciaal belang in de voedingsmiddelenindustrie. Gedurende de diverse processen bij het verwerken van voedingsmiddelen, is er een kans op foutieve overbrengingen. Handschoenen voor de voedselindustrie bieden uitkomst voor ongewenste besmettingen. Daarnaast beschermen ze producten tegen ziektekiemen en menselijke bacteriën. Dankzij de diepgewortelde kennis van Alpha-P zijn onze aangeboden handschoenen ontwikkeld met oog voor de voedselverwerkende professional.

Hierbij is rekening gehouden met een zo efficiënt mogelijke werkwijze. Om kruisbesmettingen zoveel als mogelijk te reduceren, is het nodig om regelmatig nieuwe beschermingsmiddelen te gebruiken. Deze wisselmomenten kosten nu eenmaal tijd. De oplossingen van Alpha-P zijn ontwikkeld om dit proces te vergemakkelijken en zo efficiënt mogelijk in te richten. Natuurlijk is er tijdens het doorontwikkelde productie- en ontwikkelproces nagedacht over het draagcomfort van onze oplossingen. In de voedselindustrie zijn blauwe en zwarte handschoenen vaak gebruikte kleuren. Mocht er tijdens het proces, onverhoopt, een stukje handschoen in een batch terecht komen. Dan is het dankzij dit kleurgebruik, eenvoudig om dit stukje handschoenen sneller terug te kunnen vinden.


Heeft u vragen? Denise helpt u graag verder!

We komen graag in contact! Om ons te bereiken, vult u het formulier op de contactpagina in of neemt u rechtstreeks contact met ons op via mail of telefoon met de onderstaande contactgegevens.

BRANCHES

Werken op

een veilige manier

Naast het beschermen van de voedselprocessen dienen onze beschermingsmiddelen ook als een soort schil voor de voedselverwerkende professional. Elke professional krijgt te maken met mogelijk schadelijke stoffen. Alpha-P helpt hen op een veilige manier te werken. Hierbij is kwaliteit van het hoogste belang, zowel voor de professional als voor de eindproducten. Het productieproces van Alpha-P is daarom opgezet volgens de allerhoogste kwaliteitsnormen, met oog voor het milieu. Zo dragen wij zorg voor een optimale gezondheid nu en een betere wereld van morgen.

BRANCHES

Zorg

Voedingsmiddelen

Schoonmaak & hygiëne
Laboratorium

Veiligheid

Cosmetica
De nitrile handschoen, wat moet je weten?