De branches

die wij voorzien

Met onze innovatieve

producten helpen we

het leven beter te maken.

BRANCHES

De kwaliteit

van leven beschermen


De kwaliteit van leven verbeteren en beschermen wat ons lief is. Dat is wat bij Alpha-P centraal staat. Optimaal bescherming bieden aan professionals, in de diverse branches, is het belangrijkste uitgangspunt. Maar Alpha-P gaat verder dan dat. Werken aan een wereld van morgen, gaat hand in hand met een duurzame werkwijze. Gedurende het productieproces van de beschermingsmiddelen uit ons productportfolio, hanteren de merken die wij voeren onder andere de Lean methode. Op deze wijze trachten wij een impact te maken, waarbij de kwaliteit van de aangeboden oplossingen gewaarborgd blijft.

BRANCHES

Disposable beschermingsmiddelen

voor professionals

Cosmetica

Laboratorium

Schoonmaak & hygiëne

Veiligheid

Voedings-

middelen

Zorg

BRANCHES

Onszelf uitdagen

en continue ontwikkelen

We reduceren het watergebruik tijdens het productieproces en minimaliseren het gebruik van schadelijke chemicaliën. Daarmee beschermen wij niet alleen de professional van vandaag, maar ook de wereld van morgen. We stellen onszelf, dag in dag uit, op de proef. Met enthousiasme voor nieuwe ideeën en innovatieve ontwikkelingen in producten en processen dragen wij eraan bij om van de wereld een veiliger, gezondere en betere plek te maken.

De specialisatie van Alpha-P is gericht op disposable beschermingsmiddelen. Als innovatief bedrijf op het gebied van disposable beschermingsmiddelen is het onze missie om levens te verbeteren. Dagelijks worden de producten van onze partners, die wij aanbieden, gebruikt om tot een veilige en eenvoudige dagelijkse gezondheidsoplossing te komen, zowel repressief als preventief.

PRODUCTEN

Specialisme in

disposable beschermingsmiddelen

Samen met onze partners maken wij het verschil in zes branches. De kennis en producten zijn bestemd voor dagelijks gebruik in verschillende industrieën: cosmetica, laboratorium, schoonmaak & hygiëne, veiligheid (persoonlijke beschermingsmiddelen), voedingsmiddelen en de zorg. Het verschil maken is wat ons dagelijks drijft, om de allerhoogste mate van bescherming te kunnen bieden aan de eindgebruiker. Zij die dagelijks de zorg en verantwoordelijkheid op hen nemen en zorgen voor onze veiligheid. Alpha-P draagt bij aan de bescherming van hun gezondheid. We beschermen de professional in elke branche, zodat zij veilig hun werkzaamheden kunnen voltooien op een comfortabele wijze.

Heeft u vragen? Denise helpt u graag!

We komen graag in contact! Om ons te bereiken, vult u het formulier op de contactpagina in of neemt u rechtstreeks contact met ons op via mail of telefoon met de onderstaande contactgegevens.

BRANCHES

Het verschil maken in

kwaliteit, duurzaamheid en innovatie

Alpha-P levert niet alleen producten, maar is ook sparringpartner voor leveranciers en partners binnen de branches die dagelijks de producten gebruiken die wij aanbieden. Door met hen in gesprek te gaan delen we kennis over het verbeteren van de disposable beschermingsmiddelen. Daarnaast bieden we nuttige informatie ter ondersteuning van de juiste keuze in elk product voor elk moment.

PARTNER VAN TOONAANGEVENDE MERKEN