Cosmetica

Met onze innovatieve

producten helpen we

het leven beter te maken.

COSMETICA

Beschermingsmiddelen voor

de cosmetische professional


Binnen de cosmetische branche wordt men dagelijks blootgesteld aan diverse chemische stoffen. Bij veelvuldig en langdurig gebruik bestaat de mogelijkheid dat deze middelen worden geabsorbeerd via de huidlaag. Hierdoor kunnen dermatologische en andere gezondheidsproblemen ontstaan, welke kunnen leiden tot onder andere bloedvergifting. Alpha-P biedt de professionals in de cosmetische branche de gewenste bescherming op de momenten dat zij dat nodig hebben. Onze producten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen, zijn ontwikkeld met oog voor efficiëntie, bieden een hoog comfort én de beste bescherming.

COSMETICA

Onze producten

Prenger latex onderzoekshandschoenen 5.9G

Verpakt per: 100 stuks per doosje Kleur: Wit (voorraad) Maat: S / M / L / XL Materiaal: Latex

Prenger vinyl onderzoekshandschoenen 4.5G

Verpakt per: 100 stuks per doosje Kleur: Wit (transparant) Maat: S / M / L / XL Materiaal: Vinyl

Prenger nitrile onderzoekshandschoenen 3.5G

Verpakt per: 100 stuks per doosje Kleur: Blauw (voorraad) Maat: S / M / L / XL Materiaal: Nitrile

Prenger FFP3 NR D masker voorgevormd met ventiel

Verpakt per: 20 stuks per doosje Kleur: Wit (voorraad) Maat: Onesize Materiaal: PP non-woven en Melt-blown

Prenger FFP2 masker vouwbaar

Verpakt per: 20 stuks per doosje Kleur: Wit (voorraad) Maat: Onesize Materiaal: PP non-woven en Melt-blown

Prenger FFP2 masker voorgevormd

Verpakt per: 20 stuks per doosje Kleur: Wit (voorraad) Maat: Onesize Materiaal: PP non-woven en Melt-blown

BRANCHES

Met aandacht

voor kwaliteit en comfort

Huid, haren en nagels komen in deze branche vaak in contact met chemische producten zoals bleek en kleurmiddelen. Het is daarom van groot belang dat tijdens deze contactmomenten de juiste beschermingsmiddelen worden gebruikt. De oplossingen die Alpha-P faciliteert zijn zeer breed inzetbaar en kunnen gebruikt worden bij diverse werkzaamheden binnen de cosmetische branche. De producten die Alpha-P aanbiedt zijn ontwikkeld vanuit een efficiënte visie voor werken, maar met de grootst mogelijk zorg voor bescherming. Daarnaast denken we bij het ontwikkelen van onze producten ook goed na over het comfort voor de professional. Zo zorgen we niet alleen voor het waarborgen van de veiligheid en gezondheid, maar dragen we door innovatieve oplossingen ook bij aan meer comfort tijdens de werkzaamheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gezichtsmaskers die perfect aansluiten en tegelijkertijd geen ongemak veroorzaken, omdat ze prettig aanvoelen en niet in de huid snijden. Ook handschoenen die voorzien zijn van een hoge vingergevoeligheid, eenvoudig aan en uit te doen zijn en voorzien zijn van een ontzettend stevige en sterke kwaliteit behoren tot ons assortiment.

BRANCHES

Verduurzaming

staat centraal

In onze moderne maatschappij zijn onderzoekhandschoenen niet meer weg te denken, ook niet in de cosmetische branche. Onderzoekhandschoenen zijn verplicht gesteld door onder andere de ARBO-wetgeving in Nederland, maar ook in andere landen is het beleid rondom het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen aangescherpt. Door deze ontwikkeling is niet alleen de vraag toegenomen, maar is ook een hoge kwaliteit een belangrijk aspect. Om deze reden wordt kwaliteit van de productie van handschoenen onder andere gewaarborgd door de EN455 normeringen. Daarnaast voldoen alle onderzoekshandschoenen die Alpha-P beschikbaar stelt aan de AQL-norm (Acceptable Quality Level). De producten die u via Alpha-P aanschaft voldoen niet alleen aan de vereiste normeringen, ook selecteert Alpha-P zijn partners op verduurzaming. We dragen zo een steentje bij aan het verantwoord gebruik van hulpbronnen om mensen en onze planeet te beschermen, zowel repressief als preventief. Denk hierbij aan het verminderen en efficiënter inzetten van transport en aan het gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen.  

Heeft u vragen? Denise helpt u graag verder!

We komen graag in contact! Om ons te bereiken, vult u het formulier op de contactpagina in of neemt u rechtstreeks contact met ons op via mail of telefoon met de onderstaande contactgegevens.

BRANCHES

Optimale manier

van beschermen

Door de hoogwaardige kwaliteit van de producten zijn ze probleemloos te gebruiken in bijvoorbeeld de cosmetische branche. Alle producten voldoen aan de Europese richtlijnen voor medische hulpmiddelen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Doordat onze partners een continu proces kennen aan kwaliteitsverbeteringen, bieden wij voor elke situatie en vraag een oplossing. Dat stapje extra zetten, in elke fase, dat maakt de producten van Alpha-P bijzonder en buitengewoon. Beschermingsmiddelen zijn daarbij niet alleen een vereiste, ze dienen ook de professional op een optimale manier te beschermen en hen tegelijkertijd te voorzien van een hoge mate van comfort tijdens hun werk.

BRANCHES

Zorg

Voedingsmiddelen

Schoonmaak & hygiëne
Laboratorium

Veiligheid

Cosmetica
De nitrile handschoen, wat moet je weten?