Duurzaamheid

Bijdragen aan duurzame

ontwikkelingen van de

producten die wij distribueren

DUURZAAMHEID

Bescherming, zowel repressief

als preventief


Bijdragen aan duurzame ontwikkelingen van onze producten staat centraal binnen de bedrijfsstrategie van Alpha-P. Geleid door onze visie "Protecting People”, bevorderen we verantwoord gebruik van hulpbronnen om mensen en onze planeet te beschermen, zowel repressief als preventief. Denk hierbij aan het verminderen en efficiënter inzetten van transport en aan het gebruik van milieuvriendelijke verpakkingen. 


Hoe we dit doen? Door onze processen te optimaliseren en te innoveren tot een zo duurzaam mogelijke oplossing. Duurzaam handelen is een integraal onderdeel van alles wat we doen. Met innovatieve oplossingen en producten van onze toonaangevende merken die wij distribueren in de branches schoonmaak & hygiëne, cosmetica, voedingsmiddelen, gezondheidszorg, laboratoria en veiligheid, dragen we bij aan de duurzame ontwikkeling in de wereld. We zijn ervan overtuigd dat groei en duurzaamheid hand in hand moeten gaan.

DUURZAAMHEID

Toonaangevend bedrijf op het gebied van

hoogwaardige hulp- en beschermingsmiddelen

Klimaatverandering, waterschaarste en het verlies aan biodiversiteit behoren tot de meest urgente uitdagingen van onze tijd. Decennialang hebben mensen meer natuurlijke hulpbronnen verbruikt dan onze planeet kan reproduceren. Dit tekort heeft zijn sporen al nagelaten. Productie van beschermingsmiddelen kan de gezondheid van mensen schaden en brengt een groeiende wereldbevolking in gevaar. Tegelijkertijd nemen ziekten en veiligheidsmaatregelen toe, waardoor ook de vraag naar beschermingsmiddelen toeneemt. Door de hoge duurzaamheidsnormen, welke in acht worden genomen bij de producten van onze partners, dragen wij zorg voor de wereld van nu en het milieu van morgen.

Beschikbare vacatures

Staat er geen vacature voor jou tussen, dan kun je ons ook een open sollicitatie sturen.

(Junior) Account Manager
Elke dag zorg jij er met jouw enthousiasme voor dat jouw klanten, eindgebruikers en jijzelf zich maximaal ontwikkelen.

Rijswijk

Full time

Sales

Inside Sales Representative
Je stelt niet alleen de doelstellingen op, je zorgt ervoor dat deze behaald worden! Elke dag zorg jij er met jouw enthousiasme voor dat jouw klanten, eindgebruikers en jijzelf zich maximaal ontwikkelen.

Rijswijk

Full time

Sales

OVER ONS

Alpha-P, een merk

met een missie

Als toonaangevend bedrijf op het gebied van hoogwaardige hulp- en beschermingsmiddelen, voor onder andere de medische sector, helpen we met onze bedrijfsactiviteiten passende oplossingen te vinden. Alpha-P, een merk met een missie. Dé internationale leverancier van specialistische disposable artikelen voor diverse branches. Alle producten en merken welke Alpha-P aanbiedt zijn ontwikkeld om de wereld veiliger, gezonder en een betere plek te maken.De specialistische groothandel

Partner van toonaangevende merken

Uw one-stop-shop

Producten voor zes branches

PARTNER VAN TOONAANGEVENDE MERKEN