Alle merken

Met onze innovatieve

producten helpen we

het leven beter te maken.

MERKEN

Bijdragen aan vooruitgang

en gezondheid


Bij Alpha-P richten we ons op het beschermen van wat ons lief is: “protecting people & planet”. De merken die Alpha-P voert geloven in dit principe en dragen hieraan bij met hun innovatieve producten. Deze merken richten zich op disposable producten met een groot potentieel voor het verbeteren van het welzijn van klanten en eindgebruikers in de branches cosmetica, laboratoria, schoonmaak & hygiëne, veiligheid, voedingsmiddelen en natuurlijk de zorg. We willen dat deze producten bijdragen aan vooruitgang in veiligheid en gezondheid.

MERKEN

De merken die Alpha-P

levert en distribueert


Aanmelden als merk?

BRANCHES

Kwalitatieve producten en merken

voor professionals

Over de hele wereld zijn mensen zich steeds meer bewust van hun gezondheid en de gezondheid van hun medemens. Dit groeiende bewustzijn heeft invloed op een toenemende vraag van kwalitatieve producten op het gebied van disposable beschermingsmiddelen. Alpha-P biedt deze producten en hun merken aan professionals in de diverse branches. Kwaliteit en duurzaamheid staan voorop in de selectie van partners en merken. Alle merken die Alpha-P voert voldoen daarom dan ook aan de meest strikte Europese en internationale richtlijnen.

PRODUCTEN

Producten met een doel:

protecting people


Alle producten die Alpha-P aanbiedt hebben maar één doel: bescherming bieden aan mensen met de minste belasting voor onze planeet. Onze uitdaging? De meest kwalitatieve producten leveren binnen zo’n kort mogelijke tijd. Dit begint met de selectie van gecertificeerde merken. Hierin spelen de toepassing en processen, de kwaliteit van materialen en herverwerking in de toekomst een belangrijke rol. Van productie tot handel, van hergebruik tot toepassing in een specifieke industrie, alle merken moeten voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaard die Alpha-P voor ogen heeft. Bij Alpha-P bent u dus verzekerd van de beste medische beschermingsmiddelen geleverd en geproduceerd door gecertificeerde merken.

Heeft u vragen? Denise helpt u graag verder!

We komen graag in contact! Om ons te bereiken, vult u het formulier op de contactpagina in of neemt u rechtstreeks contact met ons op via mail of telefoon met de onderstaande contactgegevens.

UW PARTNER

Wij zijn onderdeel

van de toekomst

Alpha-P volgt de ontwikkelingen in de markt binnen de diverse branches op de voet. Deze ontwikkelingen gaan niet alleen over nieuwe producten en toepassingen, maar ook over duurzaamheid, innovatie en kwaliteit die hierin een net zo’n belangrijke rol spelen. Als aanbieder van onder andere medische beschermingsmiddelen van Europese en internationale merken streeft Alpha-P ernaar om koploper te zijn binnen deze facetten. Samen met de merken bouwen wij aan de toekomst van morgen.


Als u op zoek bent naar een specifiek product of oplossing voor in uw branches met betrekking tot beschermingsmiddelen, neem dan contact op met Alpha-P. Wij zullen binnen ons netwerk op zoek gaan naar het merk dat in uw vraag kan voorzien. Duurzaamheid en kwaliteit zijn de standaarden voor zowel merken als producten die wij voeren. Daardoor is Alpha-P uw ideale partner in disposable beschermingsmiddelen.

PARTNER VAN TOONAANGEVENDE MERKEN