Over

Alpha-P

Dé internationale leverancier

van specialistische o.a.

medische disposable producten.

OVER ONS

Alpha-P, een groothandel

met een missie


Alpha-P is een internationale leverancier van specialistische disposable artikelen voor diverse branches. Alle producten en merken die Alpha-P aanbiedt, zijn ontwikkeld om van de wereld een veiligere, gezondere en betere plek te maken.


De snelle ontwikkelingen binnen de wereld worden gekenmerkt door een toenemende vraag naar veiligheid en preventieve zorg. En dat is niet voor niets. Wij, de mens, staan hierin centraal. De producten van Alpha-P spelen dagelijks een rol in het leven van miljoenen mensen. Onze producten dragen bij aan een veiligere wereld en verhogen de kwaliteit van leven van al deze mensen. Alpha-P levert innovatieve en vertrouwde producten voor verschillende branches: schoonmaak & hygiëne, cosmetica, voedingsmiddelen, gezondheidszorg, laboratoria en veiligheid. Zo leveren we comfortabele en kwalitatief hoogwaardige handschoenen, gezichtsmondmaskers en filtertips die voldoen aan de strengste en de hoogste veiligheid bieden.

OVER ONS

Uw leverancier voor

disposable artikelen

Alpha-P is uw leverancier voor disposable artikelen. Op basis van jarenlange ervaring, uitgebreide kennis en doorontwikkeling van diverse producten hebben wij voor vrijwel elke vraag een geschikte oplossing. Daarbij kennen we geen beperkingen in wettelijke vereisten, toepassingen, branches of materiaalsoorten. We werken er elke dag aan om onze kennis en producten in dienst te stellen van mensen. Dit doen we door producten te ontwikkelen en beschikbaar te stellen die mensen helpen hun leven veiliger en gezonder te maken.


Alpha-P staat aan het begin van een oneindige uitdaging om “people” en “planet” te voorzien van een betere kwaliteit van leven. Een uitdaging die Alpha-P met vol vertrouwen aan gaat: beschermen wat ons lief is.

Beschikbare vacatures

Staat er geen vacature voor jou tussen, dan kun je ons ook een open sollicitatie sturen.

(Junior) Account Manager
Elke dag zorg jij er met jouw enthousiasme voor dat jouw klanten, eindgebruikers en jijzelf zich maximaal ontwikkelen.

Rijswijk

Full time

Sales

Inside Sales Representative
Je stelt niet alleen de doelstellingen op, je zorgt ervoor dat deze behaald worden! Elke dag zorg jij er met jouw enthousiasme voor dat jouw klanten, eindgebruikers en jijzelf zich maximaal ontwikkelen.

Rijswijk

Full time

Sales

KWALITEIT & DUURZAAMHEID

Bijdragen aan duurzame

& kwalitatieve ontwikkelingen

Bijdragen aan duurzame ontwikkelingen van de producten die wij ontwikkelen en distribueren staat centraal binnen de bedrijfsstrategie van Alpha-P. Geleid door onze visie "Protecting People”, bevorderen we verantwoord gebruik van hulpbronnen om mensen en onze planeet te beschermen, zowel repressief als preventief. Kwaliteit en duurzaamheid spelen een belangrijke rol.De specialistische groothandel

Partner van toonaangevende merken

Uw one-stop-shop

Producten voor zes branches

PARTNER VAN TOONAANGEVENDE MERKEN