Kwaliteit

Kwaliteit staat centraal

in alles wat we doen

KWALITEIT

De kracht én

het belang van innovatie


Dat belangrijke stapje extra zetten voor onze partners, verder gaan dan wat vereist is én op de meest cruciale momenten de allerhoogste bescherming kunnen bieden. Kwaliteit is de doorslaggevende factor in het verlenen van bescherming. De beschermingsmiddelen opgenomen in het productportfolio van Alpha-P voldoen, naast alle wettelijke vereisten, aan de door Alpha-P strengst gestelde kwaliteitsnormen. Daarmee dragen wij zorg voor de gezondheid van de eindgebruikers en bieden we hen dankzij onze oplossingen de hoogste mate van bescherming. Maximale kwaliteit en innovatieve ontwikkelingen zijn dan ook de bakermat voor onze dagelijkse doelen om de toekomst op het gebied van disposable beschermingsmiddelen vorm te geven. Alpha-P erkent de kracht én het belang van innovatie in alles wat we doen. Wij werken nauw samen met eindgebruikers, partners en afnemers om oplossingen en producten van hogere kwaliteit te ontwikkelen voor een betere toekomst.

KWALITEIT

De uitdaging

is onze missie

Het brede productportfolio van Alpha-P omvat vele merken welke internationaal integraal worden ingezet als beschermingsmiddel. Met deze producten dragen we bij aan de ontwikkeling van een veiligere, gezondere en betere wereld. De groeiende en steeds ouder wordende wereldbevolking én toename van complexiteit van diverse beroepen vraagt om zorg en bescherming van de allerhoogste kwaliteit, om de veiligheid en gezondheid van eenieder te waarborgen. Een uitdaging waaraan Alpha-P zich compleet toewijdt.


Breed productportfolio

Internationale partners

Kwaliteit en duurzaamheid staan centraal

Merken voor een veilige en gezonde wereld

Beschikbare vacatures

Staat er geen vacature voor jou tussen, dan kun je ons ook een open sollicitatie sturen.

(Junior) Account Manager
Elke dag zorg jij er met jouw enthousiasme voor dat jouw klanten, eindgebruikers en jijzelf zich maximaal ontwikkelen.

Rijswijk

Full time

Sales

Inside Sales Representative
Je stelt niet alleen de doelstellingen op, je zorgt ervoor dat deze behaald worden! Elke dag zorg jij er met jouw enthousiasme voor dat jouw klanten, eindgebruikers en jijzelf zich maximaal ontwikkelen.

Rijswijk

Full time

Sales

BRANCHES

Verbetering van levenskwaliteit


Alpha-P verbetert de levenskwaliteit van de gebruikers dankzij de aangeboden producten. Hierbij staat een betrouwbare levering van hoogwaardige en kwalitatief hoogstaande producten voorop. De producten, voorzien van de hoogste kwaliteit, worden ontwikkeld met een duurzame visie in combinatie met kennis uit het werkveld van de professional. Deze combinatie zorgt ervoor dat de producten uit ons productportfolio een uitmuntende efficiëntie kennen. Een uitgekiende, hoogstaande gebruikservaring met de beschermingsfactor waar elke professional, in elke branche, dagelijks behoefte aan heeft.

KWALITEIT

Wij waarborgen een constante

kwaliteit en levering

Om een constante kwaliteit en levering te kunnen waarborgen werkt Alpha-P met eigen internationale sourcing- én kwaliteitskantoren, verspreid over de hele wereld. Een proces wat van grote waarde is en blijvende kwaliteit toevoegt aan de aangeboden producten. Daarnaast voldoen alle merken die Alpha-P voert aan alle Europese en internationale normen. Bij het maximaliseren van de kwaliteitsnormen wordt Alpha-P gedreven door een duurzame zienswijze. Het verhogen van de kwaliteit gaat daarbij hand in hand met een efficiënte manier van verpakken.

Bij het verpakken van de producten van Alpha-P wordt bijvoorbeeld minder gebruik gemaakt van verpakkingsmaterialen én daarnaast worden de producten op een effectievere manier vervoerd. Dit zorgt ervoor dat Alpha-P de CO2 voetafdruk verlaagt. Daarnaast wordt er gedurende het algehele productieproces van de merken welke Alpha-P voert, op een efficiënte manier gebruik gemaakt van alle benodigde productiemiddelen. Hierbij wordt de hoeveelheid aan te verbruiken water teruggebracht naar een minimum. Datzelfde geldt ook voor de gebruikte chemicaliën. Op deze wijze draagt Alpha-P niet alleen zorg voor de allerhoogste kwaliteit, maar dragen wij ook bij aan een betere wereld voor vandaag en morgen.


PARTNER VAN TOONAANGEVENDE MERKEN