Protecting

People

Met onze innovatieve

producten helpen we

het leven beter te maken.

BRANCHES

Cosmetica


Laboratorium


Schoonmaak & hygiëne


Veiligheid


Voedingsmiddelen


Zorg

Disposable producten

voor proffesionals

Alpha-P is een gespecialiseerde groothandel op het gebied van disposable beschermingsmiddelen. In alles wat wij doen staat veiligheid en bescherming voorop, “for people and planet”, zowel repressief als preventief. We zijn onafhankelijk van leveranciers en merken. Daardoor, én dankzij onze expertise verzekeren we de klant en eindgebruiker van het beste product en de beste oplossing.

OVER ONS

Beschermingsmiddelen voor nu en in de toekomst

De snelle ontwikkelingen binnen de wereld worden gekenmerkt door een toenemende vraag naar veiligheid en preventieve zorg. En dat is niet voor niets. Wij, de mens, staan hierin centraal. De producten die Alpha-P aanbiedt spelen dagelijks een rol in het leven van miljoenen mensen. Deze producten dragen bij aan een veiligere wereld en verhogen de kwaliteit van leven van al deze mensen. Nu en in de toekomst. 

BRANCHES

De beste producten en oplossingen voor uw branche

Samen met onze partners maken wij het verschil in zes branches. Onze kennis en producten zijn bestemd voor dagelijks gebruik in de industrieën cosmetica, laboratori, scahoonmaak & hygiëne, veiligheid (persoonlijke beschermingsmiddelen), voedingsmiddelen en de zorg.

De nitrile handschoen, wat moet je weten?

PARTNER VAN TOONAANGEVENDE MERKEN